Friday, August 24, 2018

kleed fabriek hand getuft en handgeknoopt

Wat is het verschil tussen de met de hand getuft en met de hand geknoopte tapijten

Handgeknoopte tapijten  zijn het klassieke voorbeeld van premium handgeweven tapijten waar duizenden knopen zijn gebonden over elkaar door ervaren ambachtslieden om ingewikkelde patronen te creëren. Deze tapijten een lange tijd in beslag. Deze tapijten zijn luxe upmarket en zijn een fortuin waard. De kosten worden bepaald door het soort gebruikte vezels (vooral zijde en wol), aantal knopen per vierkante inch, de complexiteit van het ontwerp, de vorm en afmeting van het tapijt.
weven van handgeknoopte tapijten in een tapijt fabriek
weven van handgeknoopte tapijten
Deze tapijten hoewel komen op een exorbitante prijs, maar is bekend dat een investering voor generaties. Als de zorg van goed genomen, handgeknoopte tapijten te zetten in waardevolle en dierbare erfstukken die liefdevol worden doorgegeven van de ene generatie naar de andere. 
Handgetufte tapijten  worden gemaakt door ponsen strengen wol in een doek dat is gespannen op een frame met een handbediende tuften gun.Zodra de paal wordt gemaakt, wordt het tapijt uit het frame verwijderd en het tapijt is beveiligd met een zware bekleding aan de achterkant. Deze tapijten zijn mooi om naar te kijken en voeg een aantrekkelijk en boeiend tintje aan uw interieur.
weven van de hand getuft tapijt in een tapijt fabriek
weven van de hand getuft tapijt
Handgetufte tapijten die zijn gemaakt met de beste kwaliteit van de wol kijken de moeite waard een miljoen dollar en zijn beschikbaar tegen een zeer betaalbare prijs. Deze tapijten zijn het meest geschikt voor zwaar verkeer gebieden, zoals woonkamers en gangen. 
Het is niet eenvoudig om met de hand geknoopte tapijten te creëren; de oprichting vergt veel precisie, aandacht en toewijding. Een gemiddelde handgeknoopt tapijt neemt een minimum van 4 maanden in beslag, terwijl een tapijt met een complex ontwerp kan jaren duren om te voltooien. Dit is wat deze tapijten zo prijzig maakt. Wanneer u een handgeknoopt tapijt te kopen je niet alleen betalen voor het tapijt dat wil zeggen het eindproduct, maar je betaalt ook de ambachtelijke toewijding, vaardigheid en de uitgebreide arbeid gezet bij de oprichting ervan en afwerking.
Met de hand getuft tapijt te nemen zeer minder tijd in beslag in vergelijking met de hand geknoopte tapijten; vandaar het verschil in hun kostprijsberekening is opmerkelijk.
Het proces van de schepping van Handgetuft tapijt is ook heel anders dan die van handgeknoopte tapijten. Het ontwerp voor het tapijt is gedrukt op een doek en vervolgens met behulp van tuften pistool, ambachtslieden pons de gewenste kleur vezel in het doek strengen creëren van briljant ontwerpen. Hand Getufte tapijten hebben over het algemeen een dikke stapel. De achterkant van het tapijt wordt meestal bevestigd met latex en tenslotte bedekt met een andere laag van doek bescherming. Dat is de reden waarom weken van Handgetuft tapijten moet worden voorkomen aangezien het zou kunnen beschadigen en blijvend te vernietigen het tapijt.
Hand-Getufte tapijten worden meestal gemaakt van wol, maar tegenwoordig het gebruik van synthetische vezels zoals viscose, polyester etc is vrij veel in de trend. Handgetufte tapijten zijn goed voor zwaar verkeer gebieden van uw huis / kantoor / hotel.
Handgeknoopte tapijten kan gemakkelijk worden geïdentificeerd door omklappen het tapijt. De knopen briljant geweven zijn duidelijk zichtbaar op de achterkant van elke handgeknoopt tapijt, handgeknoopt tapijt gewoonlijk (maar niet altijd) een rand die in feite de kettingdraad.
Handgeknoopte tapijten worden meestal gemaakt van natuurlijke vezels zoals zijde, wol of soms een combinatie van beide. Deze vezels zorgen voor de sterkte en duurzaamheid aan de RUG. De schoonheid van deze tapijten is dat ze niet de glans en glans met de tijd te verliezen. Ze blijven even stijlvol & adembenemend mooi, zelfs na generaties van aankoop. Ze hebben geen schuur en staan ​​bekend om hun eigenaar overleven.
Zowel met de hand geknoopte tapijten & handgetufte Tapijten zijn mooi op hun eigen manier, als u op zoek bent naar een chique en rijkelijk op zoek kleed dat blijft in de familie al generaties lang daarna een handgeknoopt tapijt is de perfecte keuze voor u, terwijl als je wilt aan de esthetiek van uw huis regelmatig (elke 4-5 jaar) en je op zoek bent naar een tapijt dat is trendy en chique, iets dat uber class en betaalbaar, dan een hand getuft tapijt is wat je nodig hebt te veranderen.
Check out met ug fabrikanten om het beste van beide types te verkennen.U kunt ook contact met ons op info@surekasgroup.com voor meer informatie, of bezoek bij www.surekasgroup.com

No comments: